Život s dijabetesom

Stvari su nespojive: o učinku pušenja na šećer u krvi i mogućim posljedicama loših navika za dijabetičare Činjenica da bilo kakve loše navike ne doprinose zdravom životu već je dovoljno rečena.

Opširnije

Uputa za pacijenta sa šećernom bolešću Da bi se održalo dobro zdravlje, održala visoka radna aktivnost i spriječile komplikacije, pacijent s dijabetesom treba poštivati ​​poseban režim liječenja i prevencije u svakodnevnom životu.

Opširnije

Najbolje knjige o zdravom načinu života s dijabetesom - stručni savjeti i recepti! Dijabetes se naziva "slatkim ubojicom". Njegov pogled na svijet je više od 400 milijuna ljudi.

Opširnije

Metodologija provođenja nastave u Zdravstvenoj školi za bolesnike sa šećernom bolešću tipa 2 Nadgledanje stečenih znanja, vještina i sposobnosti Sesija 5 Sesija 4 Pogoršanje bronhijalne astme. Kako kontrolirati bolest?

Opširnije

Mogu li primiti parnu kupelj kod dijabetesa? Svi vole parnu kupelj. Ovo je sjajno vrijeme u kojem se možete opustiti tijelom i dušom.

Opširnije

Kako smršaviti kod dijabetesa melitusa tipa 1 Dijabetes melitus uvodi određena ograničenja u ljudski život. Pacijent je prisiljen prilagoditi prehranu i opterećenje na tijelu.

Opširnije