Dijabetes: Važne informacije

Kako liječiti prehladu, vrućicu, povraćanje i proljev kod dijabetesa. Ako imate mučninu, povraćanje, temperaturu, proljev ili bilo koje druge simptome zarazne bolesti, odmah trebate konzultirati liječnika.

Opširnije

Kako liječiti dijabetes sa kore jastreba Dijabetes je prepoznat kao jedna od najkompleksnijih, neizlječivih bolesti endokrinog sustava. Cijelo vrijeme proučavanja ove bolesti pronađene su samo učinkovite metode terapije, ali ne i lijekovi.

Opširnije

Pušenje i dijabetes: postoji li učinak na krv? Mnogi dionici pokušavaju pronaći definitivan odgovor na pitanje je li moguće pušiti dijabetesom tipa 2.

Opširnije

Kako i zašto se održava dan protiv dijabetesa Još 1991. godine, Međunarodna federacija dijabetesa uvela je dan protiv dijabetesa. Ovo je postalo potrebna mjera kao odgovor na rastuću prijetnju od širenja ove bolesti.

Opširnije

Homeopatija za dijabetes tipa 1 i 2 O ciljevima homeopatije O učinkovitosti O komplikacijama O značajkama liječenja Za liječenje zglobova, naši su čitatelji uspješno koristili DiabeNot.

Opširnije

Je li dijabetes opasan za ljude? Dijabetes se smatra dovoljno ozbiljnim bolestima zbog njegovih komplikacija. Osim toga, u ranoj fazi razvoja patologije, nije ga lako identificirati čak ni znanjem glavnih simptomatskih manifestacija.

Opširnije

Dijabetes tipa 1 i 2: razlika u liječenju i simptomima Iako su svi čuli za dijabetes, malo ljudi sigurno zna koja je razlika između njegove vrste 1 i 2. Kao što znate, dijabetes se ne liječi.

Opširnije